Simone Stap

Simone Stap

Ik ben Simone Stap en al ruim acht jaar jongerenwerker. Bij Stichting Jeugd  en Jongerenwerk Midden-Holland ben ik werkzaam als jongerencoach en meidenwerker voor 20 uur in de week.

Ik vind het leuk om met jongeren te werken. Als jongerencoach motiveer en stimuleer je de jongeren en helpt hen  bij belangrijke keuzes die zij gaan maken.  En probeert ze weer in eigen kracht te zetten. Je wilt hen iets extra’s meegeven voor hun toekomst. Als jongerencoach begeleid je jongeren op de cruciale momenten om die toekomst gelukkig en vol energie en vertrouwen in te gaan.

Bij het meidenwerk bieden wij verschillende activiteiten, en dat willen wij zoveel mogelijk afstemmen op de wensen en behoefte van de meiden. Doel van het meidenwerk: is het versterken van het zelfbeeld, en weerbaarheid. En in te springen op waar meiden tegen aanlopen in het dagelijks leven en daar aandacht aan te geven. Deze activiteiten zijn voor meiden tussen de 10 en 15 jaar oud en vinden plaats op de Plataan, te Boskoop. Vanaf woensdag 31 augustus zal ik weer starten met het meidenwerk en die activiteiten zullen dan om de week zijn.

 

E simonestap@stjjmh.nl

T 06-19789178