Wolter Dijkstra

Wolter Dijkstra

Mijn naam is Wolter Dijkstra. Ik ben werkzaam bij St. Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland en per 2018 in Alphen a/d Rijn actief vanuit BOOST. Mijn functie is jongerencoach en ik ben actief in het voormalige Rijnwoude. Mijn missie is positief bijdragen aan samenleving. Vanuit mijn rol zie ik het als doel om jongeren te ondersteunen bij hun ontwikkeling. In mijn werk vind ik het belangrijk om aan te sluiten bij de beleving van jongeren. Het liefst neem ik hierbij hun wensen en behoeften als vertrekpunt, daar ligt motivatie!
Daarnaast vind ik het leuk en belangrijk om te werken aan de verbinding tussen jongeren en hun omgeving. Of het nu gaat om de buurt, school, werk of thuis. Het samenspel en de inzet van jongere en zijn/haar omgeving is immers van groot belang voor een succesvolle ontwikkeling naar volwassenheid.
De komende periode ga ik vooral veel kennismaken: met jongeren; hun omgeving; en de overige partners die zich inzetten voor de samenleving. Zie je mij als waardevolle partner? Laten we kennismaken! 06-47094455 wolterdijkstra@stjjmh.nl